Header - Inner Pages

image_industry

Aragon Engineering BV

Al meer dan 20 jaar is Aragon Engineering specialist in industriële automatisering. Wij optimaliseren bestaande processen en ontwerpen state of the art besturingen voor compleet nieuwe machines en processen.

 

Engineering

Onze engineers zijn verantwoordelijk voor het gehele ontwerp. Door uitgebreide inventarisatie worden de wensen van de klant in een klantspecificatie vastgelegd. Hieruit volgt een functioneel elektrotechnisch ontwerp. Dit wordt vertaald in het CAD softwarepakket Eplan P8;

uw Huisstijl, opmaak e.d. geïntegreerd

'standaard' makro's voor snel en efficiënt tekenwerk

meerdere talen

versie beheer

AutoCAD formaat

laatste versie altijd voor u beschikbaar via onze data portaal

3D schema ProPanel

Paneelbouw

Wij produceren specials alsook in serie. Geheel volgens uw specificatie worden de panelen vervaardigd. Na de productie wordt het paneel functioneel getest. Zo kunt u ten allen tijde vertrouwen op een werkend paneel dat voldoet aan de normen.

Commissioning

De inbedrijfstelling zal na overleg met de klant en de betrokken partijen plaatsvinden. De continuïteit blijft gewaarborgd. Bij de oplevering zal een instructie plaatsvinden naar de eindgebruiker toe.

Service

Zowel op locatie als op afstand via onze remote control systemen kunnen we support leveren. Zo kan er op de remote control- en monitoringsystemen ingesteld worden dat er een bericht(via sms of email) verzonden wordt bij een bepaalde alarmmelding of relevante statusverandering. De storingsmonteur kan dan met zijn smartphone of laptop inloggen om te status te bekijken. Hierop kan hij zijn actie afstemmen.

Heeft u een vraag? Stuur ons een mail of bel ons. Graag bespreken we uw specifieke automatiseringsbehoefte.

Bij Aragon Engineering hebben we dé oplossing!
Aragon Engineering BV
brugweg 6
6102TK Echt

KvK 130 400 50
BTW NL 8065 24 145 B01
IBAN NL44 RABO 01 32 0018 10

aragon_logoAragon Engineering BV

Brugweg 6
6102TK Echt
+31 475 410 009

info@aragon-engineering.eu

Onze leveringsvoorwaarden